Круглий стіл на тему: «Актуальні питання визнання доказів недопустимими в кримінальному процесі», який був ініційований Жовтневим районним судом м.Запоріжжя та проведений у Запорізькій політехніці.

14 червня 2019 р. Голова ГО «Центр реформ, демократії та права» Сергій Бізденежний, прийняв участь в роботі наукового круглого столу на тему: «Актуальні питання визнання доказів недопустимими в кримінальному процесі», який був ініційований Жовтневим районним судом м.Запоріжжя та проведений у Запорізькій політехніці.

Учасниками наукового круглого столу також були судді, представники прокуратури та органів національної поліції, науковці, експерти та адвокати. Під час заходу були обговорені теоретичні аспекти поняття доказу та його недопустимості, практичні проблеми збирання доказів, зберігання та їх використання під здійснення кримінального провадження, дотримання принципу рівності сторін під час відправлення кримінального судочинства, практичні проблеми дотримання прав і свобод людини на протязі всього кримінального процесу.