Зустріч Голови Ради ГО «Центр реформ, демократії та права», юриста Громадської приймальні УГСПЛ в Запорізькій області Сергія Бізденежного та блогерами

17.04.2019 р. у Запорізькому національному технічному університеті відбулась зустріч Голови Ради ГО «Центр реформ, демократії та права», юриста Громадської приймальні УГСПЛ в Запорізькій області Сергія Бізденежного та блогерами, які працюють в напрямку висвітлення проблемних питань внутрішньо-переміщених осіб на території Запорізької області.

На протязі однієї години учасники зустрічі налагодили комунікацію на майбутнє та обговорили проблемні питання внутрішньо переміщених осіб, які мають місце у Модульному містечку внутрішньо переміщених осіб у м.Запоріжжі, загальні системні питання щодо забезпечення житлових прав та соціальних гарантій осіб, які мають статус внутрішньо-переміщеної особи. Під час цієї зустрічі блогери дізналися більше про міжнародні стандарти прав людини та роботу ГО «Центр реформ, демократії та права» та Громадської приймальні УГСПЛ в Запорізькій області.